Ambrus-Gép Kft - Gépipari gyártás, gépi forgácsolás

Vállalkozásunk 1981-ben kezdte tevékenységét gépipari gyártás és gépi forgácsolás területén.
Jelenleg Kft-ként 2006 óta működünk.

Cégünk elsősorban nagyméretű munkadarabok egyedi illetve kis szériás forgácsolásával foglalkozik, de termékpalettánk ennél jóval több részből tevődik össze. Szerszámgépeink között megtalálhatók a hagyományos nehézesztergák, a CNC vezérlésű maró- és eszterga-, köszörű-, fúró- és hegesztőgépek.

Nem utolsósorban kiváló szakembergárdánknak köszönhetően - akik több évtizede dolgoznak a fémiparban nagy szaktudással és tapasztalattal - a nehezen megoldható kihívásokra is próbálunk megfelelni.

Öntőkamra és egyéb nyomásos öntőszerszám

Cégünk egyik fő profilja a nyomásos könnyűfémöntészetben használatos öntőkamrák gyártása standard és temperált kivitelben, gyakorlatilag a ma használatos bármely kialakításban.

Karima, csőcsatlakozó, csőszűkítő, T-idom, csonk stb.

Olaj, gáz, vegyipar területén előforduló ANSI/ASME, DIN, MSZ, GOSZT szabvány szerinti karima, csőcsatlakozó, csőszűkítő, T-idom, különböző bonyolultságú áthatás mentén mart csonkok gyártása az ötvözetlentől az erősen ötvözött anyagminőségig.

Bérforgácsolás

Köszönhetően annak, hogy szerszámgépeink méretben eltérnek az átlagtól, jelentős mértékű bérforgácsoló tevékenységet is végzünk bel és külföldi megbízóknak egyaránt.

Szerelvény fődarabok gyártása kooperációban

Több mint 10 éve kezdődött a ma is tartó kitűnő kapcsolatunk egy neves szerelvénygyártóval. A hosszú évek során rendkívül sok projektnek lehettünk részesei.

Különböző szerszámok, alkatrészek gyártása, javítása, felszabályozása

Gépparkunk által megoldható különféle munkák a szolgáltatás, ipar és mezőgazdaság területéről.

Hidraulikus munkahengerek gyártása

Egy és kétoldali működésű valamint teleszkópos billentő munkahengerek gyártásával is foglalkozunk pl.: HW 6011, HW 8011, MBP 6.5, román pótkocsi, W50, L60.

Kiváló szakemberek

Kiváló szakemberek

Több évtizedes tapasztalat

Több évtizedes tapasztalat

Nehéz feladatok elvégzése

Nehéz feladatok elvégzése